Copiii cu varste cuprinse intre 4 si 12 ani sunt asteptat in Sunny City din cadrul Sun Plaza, pe 1 si 2 iunie, intre orele 16:00-20:00, pentru a deprinde cunostintele meseriei de politist. Fiind un concept de tipul family entertainment, Sunny City sau „orasul condus de copii” isi propune sa le ofere celor mici posibilitatea de a crea, a explora si a colabora, editand, printr-un proces educativ si prin jocul de rol, o replica a lumii inconjuratoare.

Noua editie aduce in prim-plan spiritul civic si siguranta deplasarii pe drumurile publice. Astfel, copiii pot invata despre responsabilitatile unui politist, precum si despre regulile importante de circulatie pentru siguranta lor. Intr-un format ghidat de supervizori si de dragonul Sunny, cu elemente de recuzita si suport video, copiii sunt introdusi in tematica atat printr-o componenta teoretica (prezentarea insemnelor purtate de politisti si semnelor de circulatie), cat si printr-o etapa practica (traseu rutier cu obstacole si semne de circulatie, aprofundarea cunostintelor prin fise tipizate).

Sunny City – orasul in care copiii pregatesc o lume mai buna – este un format care imbina inspiratia, distractia si educatia si care, prin reproducerea, la scara mica, a unui oras si prin jocul de roluri, ii ajuta pe copii sa dezvolte abilitati importante si sa inteleaga concepte si idei reale din viata de zi cu zi. Prin imitarea unor situatii de viata asemanatoare celor in care se afla adultii, intr-un scenariu prestabilit, copiii isi exploreaza imaginatia, isi dezvolta limbajul, isi imbunatatesc abilitatile sociale, constientizeaza consecintele actiunilor lor asupra celorlalti, dezvolta aptitudini de lider, gasesc solutii creative si castiga incredere in fortele proprii.

Inaugurat in luna februarie a anului 2010, Sun Plaza este centrul comercial dominant din zona de sud a Bucurestiului, avand o suprafata construita de 208.000 mp. Centrul comercial este detinut de catre S IMMO AG si administrat de catre CBRE Romania.

Are 4 etaje, dintre care 2 destinate exclusiv cumparaturilor, cu o parcare subterana cu 2.000 de locuri care se intinde pe doua niveluri. Centrul comercial a trecut recent printr-un proces de reconfigurare. Peste 20.000 de metri patrati de spatii comerciale au facut obiectul reconfigurarilor, dintre care 11.000 intr-o aripa nou construita in care au fost inaugurate peste 40 de noi magazine, Sun Plaza avand in prezent un grad de ocupare de 100%.

In plus, centrul comercial a trecut si printr-o actiune de reimprospatare a designului, fiind realizate doua noi piatete, reconfigurate alte doua, in timp ce pasajul de acces catre statia de metrou Piata Sudului si alte spatii din cadrul mall-ului au fost decorate cu creatii grafice realizate de catre Peter Kogler, artist austriac cu recunoastere internationala si unul dintre pionierii artei generate pe computer.

carti copii

CARTI DE PARENTING

CARTI copii

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit