Conferintele BookLand Evolution ajung, saptamana viitoare, la Ploiesti. Astfel, tinerii din Ploiesti au prilejul sa se lase inspirati de 15 profesionisti care vor iesi in fata lor la Palatul Culturii – sala Marea Unire.

Conferintele BookLand Evolution in Ploiesti se vor desfasura in perioada 13-17 martie, in intervalul orar 14:30–16:00. Intrarea la conferinte este libera, astfel incat orice tanar aflat la inceputul carierei sale poate veni sa asculte discursurile personalitatilor si sa le puna intrebari.

Profesionistii invitati sa vorbeasca in cadrul editiei din acest an sunt: Liviu Draghici, John Cristea, Titus Constantin, Camelia Sandu, Robert Burcea, Dacian Florin Dedu, Vlad Petre, Sorin Petculescu, Gratiela Avram, Mihaela Tatu, Cezar Ouatu, Mihail Karaghiaur, Corina Ungureanu, Daria Mateescu si Iulian Serban.

Acestia ii vor motiva pe tineri, prin exemplul personal, sa faca alegerile potrivite, povestindu-le despre provocarile care-i asteapta, dar care nu trebuie sa-i opreasca din a-si continua drumul sau a-si asculta vocatia.

„Am renuntat la ASE, dau la Psihologie”. Cum ajutam un adolescent sa-si aleaga singur cariera

Va uita de desene si tableta. 6 trucuri cum sa-l ajuti pe copil sa-si descopere pasiunea

In premiera la aceasta editie vor fi invitate companii care pun la dispozitia tinerilor oportunitati de angajare, de voluntariat si internship, anunta organizatorii, intr-un comunicat de presa.

Astfel, in ziua de marti, 14 martie, compania Federal Mogul Motorparts va sustine o prezentare tinerilor participanti la conferinta.

Conferintele BookLand Evolution reprezinta un amplu proiect cultural care cuprinde o serie de 115 zile de conferinte organizate pentru tinerii de 14-24 ani din 23 de orase din tara. Aceste conferinte le ofera liceenilor si studentilor o oportunitate de dezvoltare prin discutii libere, bazate pe experienta personala si interactiune directa cu peste 500 profesionisti consacrati

In acest an, sunt asteptati sa participe la seria de conferinte BookLand Evolution peste 30.000 de tineri.

 

Sursa foto: BookLand

 

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit