Cea de-a patra editie a Conferintelor BookLand Evolution isi deschide portile pentru tinerii din Oradea saptamana viitoare, pe 22 mai, la Biblioteca Judeteana „Gheoghe Sincai”, anunta organizatorii, printr-un comunicat de presa.

Astfel, conferintele se vor desfasura de luni pana vineri (in perioada 22-26 mai 2017), in intervalul orar 14:30–16:00, intrarea fiind libera pentru doritori.

In cadrul Conferintelor BookLand Evolution din Oradea, vor urca pe scena 15  profesionisti, care ii vor incuraja si motiva pe tineri, prin discursurile lor, sa faca alegerile potrivite. Ei le vor povesti liceenilor si studentilor despre provocarile care ii asteapta, dar care nu trebuie sa-i impiedice sa-si asculte vocatia. Astfel, tinerii oradeni ii vor avea in fata lor, pregatiti sa le raspunda la intrebari, pe: Serban Borda, Zoltan Makai, Smaranda Chisbora, Cosmin Herman, Ionela Demian, Corina Lorincz, Mihai Suciu, Mihaela Tatu – invitat special, Ana si Marius Cernea, Simona Bisboaca, Beatrice Szuhai, Adina Todea, Békési Csaba, Ciprian Rosu si Eugen Antal.

„Dincolo de profesionalism, cheia succesului consta in felul in care intelegem si ne insusim realitatea inconjuratoare. Iar cel mai usor este sa invatam de la cei pe care ii admiram, de la cei care nu numai ca au gasit cheia, dar au si deschis poarta succesului intr-un anumit domeniu”, afirma organizatorii.

Conferintele BookLand Evolution sunt un amplu proiect cultural, cuprinzand o serie de 115 zile de conferinte organizate pentru tinerii cu varste cuprinse intre 14 si 24 ani din 23 de orase ale tarii. In cadrul proiectului, liceenii si studentii au o oportunitate excelenta de dezvoltare prin discutii libere, bazate pe experienta personala si interactiune directa cu peste 500 de profesionisti consacrati. Organizatorii se asteapta ca, in acest an, la conferinte sa participe peste 30.000 de tineri din intreaga tara.

7 hobby-uri care ii fac pe copii mai destepti

Cand tu castigi, copilul pierde. 13 metode cum sa eviti lupta pentru putere la tine acasa

Sursa foto: BookLand

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit