A patra ediție a Conferintelor BookLand Evolution isi redeschide portile pentru tinerii din Alba Iulia, in perioada 3 -7 aprilie. Conferintele se desfasoara la Universitatea “1 decembrie 1918”, în Amfiteatrul A9, anunta un comunicat de presa al organizatorilor.

De luni pana vineri, in intervalul orar 14:30–16:00, vor urca pe scena 14 profesionisti, care au puterea sa ii inspire pe tineri prin exemplul lor personal.

Astfel, tinerii din Alba Iulia ii vor avea in fata lor, gata sa le raspunda la orice intrebare, pe: Adrian Butuc, Iudita Maris, Nicoleta Calin-Bulac, Andreea Bogdan, Carmen Pauleti, Cristian Covaciu, Daniel Avram, Liliana Cristina Damian, Cosmin Toma, Dragos Zaharia, Dorin Sava, George Bounegru, Daniel Breaz si Ruxandra Barbat.

Intrarea la conferinte este libera pentru tinerii doritori.

„Dincolo de profesionalism, cheia succesului consta in felul in care intelegem si ne insusim realitatea inconjuratoare. Iar cel mai usor este sa invatam de la cei pe care ii admiram, de la cei care nu numai ca au gasit cheia, dar au si deschis poarta succesului intr-un anumit domeniu”, considera organizatorii.

Conferintele BookLand Evolution reprezinta un amplu proiect cultural, cuprinzand o serie de 115 zile de conferinte organizate pentru tinerii de 14-24 ani din 23 de orase ale tarii, oferindu-le liceenilor si studentilor oportunitatea de dezvoltare prin discutii libere, bazate pe experienta personala si interactiune directa cu peste 500 de profesionisti consacrati. La editiile din acest an ale conferintelor sunt asteptati sa participe peste 30.000 de tineri.

18 moduri geniale de a-i face pe copii sa le placa sa citeasca

Tot ce trebuie sa stii daca vrei sa-ti educi copilul conform pedagogiei Waldorf

Sursa foto: BookLand

 

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit