A patra editie a Conferintelor BookLand Evolution isi redeschide portile pentru tinerii din Sibiu. Acestia sunt asteptati in aceasta saptamana, in perioada 27-31 martie, la Biblioteca Universitatii „Lician Blaga”, sala Aula Magna. Intrarea este libera.

Astfel, de luni pana vineri, in intervalul orar 14:30–16:00, vor urca pe scena 16 profesionisti, care ii vor incuraja si motiva pe tineri, prin exemplul personal, sa faca alegerile potrivite, povestindu-le despre provocarile care-i asteapta, dar care nu trebuie sa-i opreasca din a-si continua drumul sau a-si asculta vocatia.

Tinerii sibieni ii vor avea in fata lor, pregatiti sa le raspunda la orice intrebare, pe: Ioana Andrievici, Mihaela Frunza, Diana Ribana, Casiana Cotofana, Elena Lotrean, Bianca Dancila, Teodor Tulpan, Codruta Rabagel, Puiu Nicolae Fesan, Adriana Crisan, Carmen Baluta, Doriana Taut, Catrinel Dragomir, Aura Serea, Camelia Floarea si Bogdan Saratean.

Copilului nu ii place scoala? 5 lucruri pe care le poti face ca sa-l motivezi sa invete

Exista “cel mai bun mod de a creste un copil”? AFLA ce spun trei adolescenti de nota 10 despre parintii lor | VIDEO

„De-a lungul vietii ajungem sa fim suma experientelor noastre si a celor impartasite de catre cei din jur. Pentru ca fiecare om ne modeleaza in felul sau! Fie ca avem aceleasi opinii sau nu. Unii iti intaresc propriile tale convingeri, altii iti castiga increderea si te fac sa realizezi ca inca ai foarte multe lucruri de invatat. Dincolo de profesionalism, cheia succesului consta in felul in care intelegem si ne insusim realitatea inconjuratoare. Iar cel mai usor este sa invatam de la cei pe care ii admiram, de la cei care nu numai ca au gasit cheia, dar au si deschis poarta succesului intr-un anumit domeniu”, spun organizatorii conferintelor, reprezentantii BookLand Evolution..

Conferintele BookLand Evolution este un amplu proiect cultural care cuprinde 115 zile de conferinte organizate pentru tinerii de 14-24 ani din 23 de orase. Conferintele le ofera liceenilor si studentilor o oportunitate de dezvoltare prin discutii libere, bazate pe experienta personala si interactiune directa cu peste 500 de profesionisti consacrati. Peste 30.000 de tineri sunt asteptati sa participe la conferintele BookLand Evolution din acest an.

 

Sursa foto: BookLand

 

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit