A patra editie a Conferintelor BookLand Evolution se deschide pentru tinerii din Satu Mare pe 15 mai 2017, anunta un comunicat de presa al organizatorilor. De luni pana vineri (15-19 mai), in intervalul orar 14:30–16:00, la Biblioteca Judeteana Satu Mare vor fi prezenti 15 profesionisti, care ii vor incuraja si motiva pe tneri, prin propriul lor exemplu, sa faca alegerile potrivite in viata, care sa-i ajute sa-si urmeze visele.

Tinerii satmareni  ii vor avea in fata lor, pregatiti sa le raspunda la orice intrebare, pe:  Tiberiu Markos, Daniel Ghigea, Oltea Saveanu, Angela Berceanu, Bogdan Georgescu, Robert Costea, Mirela Iank, Daniel Mois, Cristian Florin Muresan, Sergiu Dan Petru Barbus, Francisc Csiszac, George Negrea, Loredana A. Stirbu, Dan Bale si Daniela Popa Bilt.

Intrarea la conferinte este libera pentru persoanele interesate.

„De-a lungul vietii ajungem sa fim suma experientelor noastre si a celor impartasite de catre cei din jur. Pentru ca fiecare om ne modeleaza in felul sau! Fie ca avem aceleasi opinii sau nu. Unii iti intaresc propriile tale convingeri, altii iti castiga increderea si te fac sa realizezi ca inca ai foarte multe lucruri de invatat”, afirma organizatorii.

Conferintele BookLand Evolution reprezinta un amplu proiect cultural, prezentand o serie de 115 zile de conferinte organizate pentru tinerii de 14-24 ani din 23 de orase ale tarii. In cadrul acestor conferinte, liceenii si studentii au o oportunitate de dezvoltare prin discutii libere, bazate pe experienta personala si interactiune directa cu peste 500 profesionisti consacrati.

La conferintele din acest an, sunt asteptati sa participe peste 30.000 de tineri.

Adevarul despre scoala. Un elev de 11 ani le spune copiilor cum sa supravietuiasca anilor de scoala

Ajuta-ti copilul sa fie mai fericit. 7 lucruri pe care orice parinte trebuie sa le faca

Sursa foto: BookLand

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit