Editia a patra a Conferintelor Bookland Evolution ajunge, saptamana viitoare, la Brasov. Tinerii din acest oras vor avea ocazia sa asculte discursurile motivationale ale unor profesionisti, in perioada 20-24 martie, la Biblioteca Judeteana „George Baritiu”, anunta organizatorii, intr-un comunicat de presa.

Astfel, de luni pana vineri, in intervalul orar 14:30–16:00, vor urca pe scena 17 profesionisti, care ii vor incuraja si motiva, prin exemplul personal, pe tineri sa faca alegerile potrivite, povestindu-le despre provocarile pe care le pot intampina in viata.

Tinerii brasoveni ii vor avea in fata lor, pregatiti sa le raspunda la intrebari, pe: Mircea Brenciu, Adrian Munteanu, Radu Turcescu, Dana Lupssa, Teofil Mihailescu, Sorin Peligrad, Florin Buliga, Mihaela Tatu, Anca Dionisie, Petronela Rotar, Eugen Tarnovan, Costin Butnar, Titus Constantin, Anca Timis, Catalin Ionascu, Madalina Stoica, Onelia Pescaru.

18 moduri geniale de a-i face pe copii sa le placa sa citeasca

Intrarea la conferinte este libera.

BookLand Evolution este un amplu proiect cultural, care cuprinde o serie de 115 zile de conferinte organizate pentru tinerii cu varste cuprinse intre 14 si 24 de ani din 23 de orase ale tarii. In cadrul evenimentelor, liceenii si studentii au o oportunitate de dezvoltare prin discutii libere, bazate pe experienta personala si interactiune directa cu peste 500 de profesionisti consacrati.

Anul acesta, sunt asteptati sa participe la conferinte peste 30.000 de tineri.

 

Sursa foto: BookLand

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit