Tinerii din Arad vor avea ocazia sa participe la conferinte inspirationale in cadrul celei de-a patra editie a Conferintelor BookLand Evolution. Evenimentul isi deschide portile pe 29 mai, la Universitatea de Vest „Vasile Goldis”, sala B5/Campusul Nou, au anuntat organizatorii, intr-un comunicat de presa.

Astfel, de luni pana miercuri, in intervalul 29-31 mai 2017, intre orele 14:30–16:00, vor urca pe scena 9 profesionisti. Acestia ii vor incuraja si motiva pe tinerii prezenti, prin exemplul lor personal, sa faca alegerile potrivite. Invitatii vor vorbi despre provocarile care ii asteapta pe tineri, care nu trebuie sa-i opreasca din a-si continua drumul.

Tinerii aradeni ii vor avea in fata lor, pregatiti sa le raspunda la intrebari, pe: Valentin Voicila, Dr. Natalia Alina Topor, Marius Darie, Cosmin Herman, Cristina Toma, Andrei Gabor, Mihaela Livia Popa, Paul Sergiu Micsa si Codruta Belean.

Intrarea la conferinte este libera.

„Daca ti-ai pus in gand sa dobandesti succesul in cariera ta, ei bine, acum e momentul pentru o portie buna de tips&tricks direct de la sursa, care sa te inspire si din care sa extragi cele mai relevante invaţaminte pentru tine”, spun organizatorii.

Conferintele BookLand Evolution este un amplu proiect cultural, cuprinzand o serie de 115 zile de conferinte organizate pentru tinerii de 14-24 ani din 23 de orase ale tarii. Conferintele le ofera liceenilor si studentilor o oportunitate de dezvoltare prin discutii libere, bazate pe experienta personala si interactiune directa cu peste 500 profesionisti consacrati.

La editia din acest an sunt asteptati sa participe peste 30.000 de tineri.

Solutia simpla de care avea nevoie un elev pentru a merge la scoala. Mama lui ajunsese la disperare!

„Nu vreau sa merg la scoala!” Cum afli adevarata cauza si cum motivezi copilul

Sursa foto: BookLand

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit