Editia a patra a Conferintelor BookLand Evolution isi deschide portile pentru tinerii din Baia Mare saptamana viitoare, pe 8 mai, la Biblioteca Judeteana „PetreDulfu”, anunta organizatorii. Intrarea la conferinte este libera.

De luni pana vineri (8-12 mai 2017), intre orele 14:30–16:00, vor urca pe scena 15 profesionisti, care ii vor incuraja si ii vor motiva pe tineri, prin exemplul lor personal.

Astfel, tinerii baimareni ii vor avea in fata lor, pregatiti sa le raspunda la intrebari, pe: Tudor Borza, Rodica Florian, Vlad Adrian Roman, Doru Miravitchi, Dragos Calin, Grigore Zlamparet, Stefan Darabus, Izabella Kiskasza, Amelia Baciu, Doru Supeala, Felix Mezei, Anca Bolos, Ciprian Borsan, Laura Ghinea si Gabriel Oana (Gaben).

Dincolo de profesionalism, cheia succesului consta in felul in care intelegem si ne insusim realitatea inconjuratoare. Iar cel mai usor este sa invatam de la cei pe care ii admiram, de la cei care nu numai ca au gasit cheia, dar au si deschis poarta succesului intr-un anumit domeniu”, afirma organizatorii.

Conferintele BookLand Evolution reprezinta un amplu proiect cultural care cuprinde o serie de 115 zile de conferinte organizate pentru tinerii de 14-24 ani din 23 de orase ale tarii. In cadrul acestor conferinte, liceenii si studentii au oportunitatea de a se dezvolta prin intermediul discutiilor libere, bazate pe experienta personala si interactiune directa cu peste 500 profesionisti consacrati. Peste 30.000 de tineri sunt asteptati sa participe si in acest an la seria de conferinte BookLand Evolution.

„Am renuntat la ASE, dau la Psihologie”. Cum ajutam un adolescent sa-si aleaga singur cariera

„Fata de 15 ani nu vrea sa invete, ma minte, chiuleste”. 9 pasi pentru a reseta relatia cu adolescentul

Sursa foto: BookLand

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit