Relatiile cu copilul sunt tensionate si nu mai stii ce sa mai faci ca sa te intelegi cu el? Sau poate ca nu intelegi deloc de ce face anumite lucruri si te enervezi ca nu te asculta? Sau pur si simplu stii ca POTI fi un parinte mai bun, dar nu ti-e clar de unde sa incepi?

Tu stii cel mai bine care sunt provocarile din relatia cu copilul/copiii tai si numai tu stii cat de greu iti este in anumite momente. Pe masura ce te gandesti la aceste lucruri, simti ca iti doresti sa vezi si o rezolvare care sa aduca armonia in relatia cu copiii, sa aduca fericirea in familia ta.

Ai ajuns in locul potrivit.

Centrul de Parenting ofera servicii de coaching pentru parinti. Ana Batca este consilier in parenting, coach acreditat, formator acreditat, NLP Practitioner, NLP Master si cofondator Centrul de Parenting.

Ce obtii?

  • Te vei linisti din zbuciumul interior pe care il resimti.
  • Vei dobandi o mai mare claritate asupra problemei.
  • Vei intelege si punctul de vedere al copilului.
  • Vei vedea clar unde este blocajul si il vei depasi.
  • Vei afla ce resurse, cunostinte sau abilitati ai nevoie sa mai dezvolti pentru a fi cel mai bun parinte pentru copilul tau.
  • Vei gasi solutiile tale unice pentru ca membrii familiei tale sa fie multumiti si fericiti.

Cum se desfasoara o sedinta de coaching?

O sedinta dureaza 60 minute si este stabilita de comun acord. Sedinta poate avea loc pe Skype sau pe chat-ul video de la Facebook.

Sedintele au loc o data la 2 saptamani. Coach-ul Centrului de Parenting lucreaza exclusiv in procese de 3-5 sedinte.

Coach-ul NU este psiholog si NU este consilier. Rolul si misiunea coach-ului este sa te ghideze cu ajutorul intrebarilor sa vezi clar propria ta solutie, sa-ti gasesti linistea interioara si, in general, sa vezi lumea in culori mai vii, mai reale. Daca o solutie oferita de un psiholog sau de un consilier poate sa nu ti se potriveasca, solutiile pe care le vei descoperi in timpul procesului de coaching sunt ale tale, adaptate perfect situatiei concrete din relatia cu copilul tau, astfel incat le vei aplica rapid si cu usurinta. Din acest motiv, coachingul este unul dintre cele mai puternice instrumente pentru schimbarea in bine si pentru dezvoltarea personala.

Investitia ta pentru o relatie mai buna cu copilul:

  • Pachet de 3 sedinte – 600 lei
  • Pachet de 4 sedinte – 800 lei
  • Pachet de 5 sedinte – 960 lei

Daca iti este mai usor, poti plati suma in 2 transe.

Informatii suplimentare si programari pe adresa ana.batca@centruldeparenting.ro sau la numarul de telefon 0729.729.632.

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit