Simona Halep, numarul 1 in clasamentul WTA si castigatoarea turneului de Mare Slem de la Roland Garros, a dezvaluit care au fost cele mai fericite secunde din viata sa profesionala si personala, astazi, in cadrul evenimentului de lansare a celei de-a cincea editii a campaniei Grija pentru copii, sustinuta de Dorna si Salvati Copiii Romania, sportiva fiind ambasadoare a campaniei. Provocarea campaniei este ca oamenii sa intre pe site-ul Dorna.ro si sa dea un singur click, angajandu-se astfel la un job de o secunda pentru sustinerea bebelusilor nascuti prematur.

In acest context, Simona Halep a fost intrebata de jurnalisti cat de mult conteaza o secunda pe terenul de tenis si care au fost cele mai fericite secunde din viata ei.

„Pe parcursul celor 20 de ani de cand am inceput tenisul au fost multe momente grele, insa niciodata nu am spus ca renunt la tenis. Daca incerci in fiecare zi sa te trezesti cu energie si incredere, atunci orice e posibil. In viata duci o lupta cu tine mereu, pentru ca mai apar si ganduri negative. Daca ai puterea de a te lupta cu tine atunci vei reusi indiferent ce iti propui”, a declarat Simona Halep.

Campioana noastra a spus ca, in cariera, cea mai frumoasa secunda a fost momentul in care a ridicat trofeul turneului parizian.

„La Roland Garros, cand eram condusa cu 1-0 la seturi si 2-0 la ghemuri, am simtit ca daca nu schimb tactica voi pierde din nou finala. Asa ca am incercat sa fiu mai agresiva, sa merg spre fileu, sa fiu mai relaxata si sa dau importanta fiecarui punct. Pentru mine o secunda inseamna foarte mult, practic poate schimba total situatia meciului. Pot spune ca o secunda m-a ajutat sa castig acest Grand Slam, mult dorit si mult muncit. Cea mai fericita secunda din viata mea a fost cand am ridicat trofeul”, a precizat Simona Halep.

In ceea ce priveste viata personala, iata ce a spus ea referitor la cea mai fericita secunda: „In viata personala pot spune ca a fost atunci cand s-a nascut nepotica mea”.

Simona Halep sustine copiii nascuti prematur, in cadrul campaniei Grija pentru copii

Simona Halep, mesaj special pentru copii dupa finala castigata la Roland Garros + POZE DIN COPILARIE

carti copii

CARTI DE PARENTING

CARTI copii

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit