Totul porneste de la attachment parenting. Ce este attachment parenting-ul?

Este, poate, cea mai naturala filosofie de crestere a unui copil: parintii isi cresc copiii folosind principiile atasamentului. Nu ar trebui sa fie foarte complicat din moment ce iti iubesti copilul si, evident, esti atasat de el.

Insa, fara sa-ti dai seama, inca de la nasterea bebelusului tau treci prin situatii care te impiedica sa practici attachment parenting.

Cat despre avantajele de a-ti creste copilul pe baza principiilor metodei attachment parenting: se creeaza o legatura emotionala puternica intre copil si parinti.

Si, cel mai important, attachment parenting-ul alimenteaza, zi de zi, aceasta relatie sanatoasa si o creste pe intreaga viata a copilului tau. Cand copilul tau va creste, va duce aceste principii si mai departe, in educatia propriilor sai copii. Aceasta este o mostenire pe care vrei sa o transmiti mai departe.

Iti spuneam ca poate iti doresti sa-ti cresti copilul folosind metoda attachment parenting-ului, insa, se va intampla sa-ti fie puse mici piedici, ori, poate, nu realizezi anumite lucruri. Nu este nimic.

Pe pagina 2, cele sapte secretele ale attachment parenting-ului: