Dezvoltarea copilului tau nu va fi niciodata la fel de dinamica precum in primii ani de viata. Foloseste acest timp pentru a-l ajuta pe cel mic sa-si intensifice aptitudinile. Poti sa faci acest lucru in cel mai simplu mod: jucandu-te cu el. Pentru bebelusi joaca reprezinta cel mai bun mod de a invata despre lumea din jurul lor. Prin observarea mediului, atingerea obiectelor, ascultarea si imitarea adultilor, sugarii invata despre lume.

Pe langa atentia si participarea parintilor o sa observati ca bebelusii nu au nevoie de jucarii sofisticate. Atunci cand alegeti jucarii pentru sugari acestea trebuie sa fie placute la atingere, moi, colorate, atragatoare si nu in ultimul rand adaptate varstei copilului. In continuare va prezentam doua jucarii de la K’s Kids, covorul de joaca cu 9 masinute pentru copiii de peste 6 luni si un set de cuburi puzzle pentru cei de peste 9 luni. Sprijina dezvoltarea bebelusului tau aratandu-i cum sa foloseasca aceste jucarii, jucati-va impreuna si descrie-i fiecare piesa in parte. Chiar daca cel mic nu vorbeste inca, el este foarte receptiv, iar simplu fapt ca ii vorbesti influenteaza dezvoltarea competentelor lingvistice si imbogateste vocabularul copilului.

Cu siguranta il va fascina pe cel mic covorul de joaca cu 9 masinute incluse. Datorita desenelor specifice: o scoala, o statie de pompieri, un spital, strazi si multe altele, copilul se va familiariza cu orasul, in plus o sa va distrati teribil facand „vrum-vrum” cu masinile prin oras. Setul contine 9 masinute moi si diferite care afiseaza numere si meserii, fiind ideale pentru jocurile de rol.

Setul de 6 cuburi puzzle contine piese colorate si educative ce pregatesc drumul catre cunoastere si contribuie la dezvoltarea inteligentei copiilor. Cu ajutorul acestor cuburi, copiii pot invata despre meserii, pot asocia profesiile cu personajele sau cu obiectele din imagini, pot invata sa numere, sa construiasca sau sa potriveasca desenele intr-un puzzle. Puzzle-urile contribuie la dezvoltarea capacitatii cognitive a copilului, il ajuta sa proceseze informatii si stimuleaza gandirea logica, abilitatile motorii fine si o buna coordonare ochi-mana.

Atunci cand se joaca, bebelusul isi dezvolta atat abilitatile fizice, cat si pe cele cognitive. Iar pentru asta implicarea creativa si educativa a parintilor este esentiala. Cel mai mare impact asupra inteligentei copilului il are mediul in care creste si oamenii care il inconjoara. Partial capacitatile mentale ale copilului depind si de abilitatile sale inascute si codificate in genele mostenite de la parinti si bunici. Dar, asa cum am spus, doar partial pentru ca intr-o mare masura inteligenta copilului depinde de mediul in care se dezvolta si daca are contact zilnic cu oamenii care il iubesc.

jucarii k kids 5 jucarii k kids 4 jucarii k kids 3 jucarii k kids

 


Faptul ca ai citit acest material publicitar reprezinta sprijinul pe care ni-l oferi la acoperirea costurilor de intretinere ale acestei publicatii. Suntem sigure ca ai gasit si informatii utile! Iti multumim!


 

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit