Pe masura ce familia se mareste, cresc si nevoile financiare. Cu atat mai mult cu cat, odata cu intrarea in concediul de crestere a copilului, venitul mamei scade. Din aceasta cauza, multe femei, dupa ce nasc, nu mai au nici timp, nici energie, dar nici bani pentru ca sa se ingrijeasca mai bine si sa-si cumpere lucruri noi, asa cum faceau inainte de a fi mame. Dar, acesta este cumva un sacrificiu pe care ni-l asumam, stiind ca ingrijirea micutului necesita mai mult efort, mai multa implicare si cheltuieli mai mari.

Și privim această perioada cand copilul este mic ca pe o perioada cu restrictii financiare, visand ca, la un moment dat, ne vom permite sa avem un standard de viata mai bun.

Apoi, vine momentul cand trebuie sa te intorci la vechiul job si, fie ca iti place sau nu, te rupi de langa cel mic si revii la munca, pentru ca nu ai o alta alternativa. Ti se pare cunoscut tot acest scenariu?

Totusi, daca ti-ai face putin timp sa opresti toate aceste zgomote din jurul tau, sa stai jos si sa gandesti limpede, ai putea vedea din ce in ce mai clar ca lucrurile nu sunt compuse doar din alb si negru si ca sunt atatea si atatea tonuri intermediare… Atunci, s-ar putea sa observi ca ai atatea resurse la dispozitie pentru a fi mai implinita si chiar te-ai putea mira cum de nu le-ai vazut pana acum.

Cu totii ajungem la un moment dat sa ne redescoperim, de multe ori abia dupa ce am ajuns la capatul puterilor, al rabdarii si al frustrarii. Asa e si in domeniul financiar: cand simti ca nu mai poti sa-ti tot refuzi ceea ce iti doresti, cand simti ca trebuie sa ai mai mult, inseamna ca a sosit momentul tau pentru o schimbare. De aceea ai si ajuns sa citesti aceste randuri.

Bine, vei spune, si de unde sa incep? Poti incepe, in primul rand, cu tine si cu casa ta, deoarece aceste domenii le controlezi cel mai usor. In decursul timpului, oamenii au observat ca, atunci cand fac anumite schimbari in locuinta in care traiesc si in modul de gandire, le creste si nivelul veniturilor. Nu este nicio magie la mijloc, ci o simpla consecinta fireasca a schimbarii noastre interioare care aduce cu sine o schimbare exterioara.

Desigur ca, citind numeroase carti si cautand informatii pe internet, vei putea descoperi o serie de actiuni care te vor ajuta sa-ti cresti veniturile si sa fii mai implinita financiar. Insa, poate ca nu ai timpul necesar sa-l investesti acum in cautari. Atunci, iti spunem ca am cuprins rodul cercetarilor noastre de cativa ani, puse in practica si care s-au dovedit eficiente, intr-un singur program: Maratonul „Casa mea, un magnet pentru bani”. Este simplu de urmat: se desfasoara online, pe un grup secret de Facebook, si iti ofera atat teoria, cat si practica necesara ca sa incepi o schimbare reala, vizibila.

Daca simti ca meriti mai mult si daca esti decisa sa obtii ce vrei, inseamna ca esti pregatita sa pornesti in aventura Maratonului „Casa mea, un magnet pentru bani”, care incepe pe 27 iunie 2016. Vei cauta comori cot la cot cu alte mamici care abia asteapta sa-si creasca veniturile si sa se bucure cu familia de un trai mai bun. Vei simti implinirea de a face parte dintr-o comunitate de persoane care gandesc la fel si se incurajeaza reciproc.

Investitia ta intr-un viitor mai frumos este de doar 250 de lei, daca faci plata pana miercuri, 22 iunie 2016. Dupa aceasta data, pretul Maratonului creste la 450 de lei.

[wd_contact_form id=”3″]

(preinscrierea este gratuita si reprezinta doar interesul pe care il ai fata de acest maraton).

 

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit