In weekend-ul 25-26 februarie, intre orele 10:00 si 20:00, doamnele si domnisoarele sunt asteptate la targul Dichisar de Martisor, care se va desfasura la Impact Hub Bucuresti (str. Halelor, nr.5, langa DM Unirii).

Timp de doua zile, poti avea parte de o atmosfera amuzanta si placuta, precum si de shopping alternativ, alaturi de cei mai buni creatori de pe Breslo. Intrarea este gratuita pentru toti vizitatorii.

„Martie e despre sisterhood. O luna de cafele cu prietenele, solidaritate si recunoastere publica reciproca. Luna in care ne oprim putin sa apreciem tot ce-am construit impreuna, tot suportul primit si oferit, amprentele mamei, fiicei, mentorilor si prietenelor asupra fericirii fiecareia dintre noi”, spun organizatorii seriei de evenimente Dichisar, reprezentantii Breslo.ro.

Dichisar este targul celei mai mari comunitati creative din Romania. Breslo aduna la un loc peste 165.000 de creatori si consumatori de design romanesc, ce se sustin, inspira si motiveaza reciproc. Pana acum, au avut loc 6 editii Dichisar, in cadrul carora publicul bucurestean a avut ocazia sa cunoasca aproape 200 dintre cei mai buni creatori de pe Breslo.

Urmeaza editia a 7-a pe care trebuie sa o bifezi daca iti doresti cadouri speciale de Martisor si 8 Martie.

10 lucruri mici pe care sa le faci zilnic pentru a avea un copil fericit

Ce sa faci ca sa cresti un copil liber si puternic

5 motive sa vii la Dichisar de Martisor:

1. Atmosfera. Daca nu ai mai fost pana acum la Dichisar, cu siguranta te vei bucura de atmosfera pe care o vei gasi acolo.

2. Produsele. Cu suflet, mesaj si misiune. Pentru prietena ce mai buna, sora, mama, bunica, sefa, colega de birou. Si, mai ales, pentru tine.

3. Expozantii. Sunt oameni talentati si cu picioarele pe pamant, cu care poti sa stai de vorba si sa schimbi idei.

4. Barul. Organizatorii au un talent pentru a depista care sunt tendintele in Bucuresti. Acum e randul VanFruct.

5. Tombola cu premii. Persoanele care cumpara produse de la Dichisar vor putea castiga peste 60 de premii, donate de designerii prezenti.

Breslo.ro este cea mai mare comunitate creativa din Romania. Platforma Breslo.ro este locul de intalnire al tuturor celor ce vor sa vanda online sau sa cumpere produse unicat, lucrate manual. In 8 ani de activitate, Breslo.ro a adunat peste 190.000 de creatii originale si materiale art&hobby.

 

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit