Ceea ce trebuia sa fie un eveniment cu o puternica insemnatate pentru familia acestui bebelus s-a transformat in momente de groaza.

Un bebelus a fost bruscat de preotul care a realizat slujba de botez pana cand micutul a fost scos din cristelnita aproape lesinat. Totul a fost filmat de unul dintre membrii familiei care a asistat la slujba de botez de la Biserica „Sf. Constantin si Elena” din Braila.

In imagini se observa cum preotul, foarte agitat si nervos, ia bebelusul in brate si se comporta ca si cum ar avea un obiect si nu un bebelus de cateva luni. Il ia pe copil in brate, vrea sa-l scufunde in apa, apoi se razgandeste, dupa care il ia din nou si, cu forta, reuseste sa-l bage pe copil in cristelnita, de unde il scoate aproape lesinat.

In urma acestor imagini, autoritatile din Braila s-au autosesizat, iar subinspectorul Laura Dan, purtator de cuvant al IPJ Braila, a declarat pentru publicatia online debraila.ro ca ”oamenii legii urmeaza sa stabileasca daca sunt indeplinite elementele constitutive ale savarsirii unei infractiuni”.

Iata, mai jos, clipul de 1 minut in care sunt surprinse imaginile socante cu preotul care bruscheaza bebelusul la botez:

 

carti copii

CARTI DE PARENTING

CARTI copii

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit