Pielea tanara si frumoasa ramane una din marile dorinte ale oricarei femei. Insa pe masura ce inaintam in varsta, devine un vis tot mai greu de realizat. Cum elixirul tineretii fara batranete nu a fost inca descoperit, procesul de imbatranire continua.

Imbatranirea pielii este influentata de mai multi factori. Pentru unii dintre ei nu se poate face nimic, in timp ce pe altii ii putem influenta. Ce putem influenta este imbatranirea provocata de mediul in care traim si de stilul nostru de viata.
Termenul medical este de “imbatranire extrinseca” si acesti factori pot cauza imbatranire prematura. Mai mult de jumatate dintre femei arata mai in varsta decat varsta pe care o au din cauza stilului de viata care le imbatraneste sau pentru ca nu urmeaza cu consecventa anumite actiuni care incetinesc imbatranirea.

Vestea buna este ca niciodata nu este prea tarziu si ca poti face ceva pentru a mentine tineretea pielii tale.

Miercuri, 14 martie, la ora 18:30 are loc cursul gratuit „Batranetea este optionala. Ai grija de tineretea pielii tale, sustinut Doctor Anca Pavelescu, medic specialist dermatolog. Cursul va avea loc in Bucuresti, la Elite Art Gallery (Piata Natiunile Unite 3-5, bloc B2, parter). Conferinta este organizata de Asociatia MedExperts.

 

Ce vei invata la acest curs: 

  • Ce cauzeaza imbatranirea pielii?
  • Ce factori influenteaza imbatranirea pielii?
  • Mituri despre imbatranire
  • Secretele unui tegument tanar si sanatos
  • Cum sa ne ingrijim corect pielea

 

Inscrie-te la cursul gratuit „Batranetea este optionala. Ai grija de tineretea pielii taletrimitand un email pe adresa contact@med-experts.ro.

Ritualuri de culcare. Ce sa faci cand copilul nu vrea sa doarma

Te-ai saturat sa tipi la copil ca sa asculte? 6 reguli pentru a nu mai ridica vocea, incepand de astazi

 

produse bebe
carti copii

CARTI DE PARENTING

CARTI copii

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit