Compania Life Solutions aduce in Romania banca de celule stem din Germania Vita 34, care detine cele mai multe acreditari si este singura astfel de institutie privata germana care dispune si de banca publica.

Astfel, parintii romani care doresc recoltarea si pastrarea celulelor stem pot recolta, la nasterea copiilor, celule stem din sange si/sau tesutul ombilical si le pot stoca in cea mai mare banca de celule stem din Germania.

„Prin intermediul Life Solutions, am adus Vita 34 in Romania tocmai pentru ca dorim sa oferim viitoarelor mamici posibilitatea de a stoca in cea mai mare banca de celule stem din Germania, care detine cele mai multe acreditari. Calitatea, siguranta si experienta germana sunt acum disponibile pentru toti viitorii parinti”, explica Daniel Baban, manager national de vanzari al Life Solutions.

Compania este autorizata pentru importul si exportul sangelui si tesutului din cordonul ombilical, de catre Agentia Nationala de Transplant. Life Solutions este unicul reprezentant al bancii de celule stem Vita 34 in tara noastra.

Ce culoare au și cum se șterg ochii nou-născutului

TOT CE TREBUIE SĂ ȘTII despre bebelușul în prima lună: igienă, semne pe corp, greutate, cât mănâncă, cât doarme, de ce plânge

Life Solutions – Vita 34, specialistul german in procesarea si stocarea celulelor stem, are o experienta de peste 20 de ani in procesare si stocare de celule stem, fiind prima banca de celule stem privata din Europa si fiind prezenta in peste 28 de tari.

In prezent, la Vita 34 sunt depozitate peste 200.000 de probe din intreaga lume. Aproximativ jumatate (46%) dintre cererile depuse la Cord Blood Europe (Asociatia Europeana a Bancilor Private de celule stem) au fost tratate cu probe depozitate la Vita 34.

Institutia colaboreaza cu peste 2.000 de clinici si cu aproximativ 15.000 de medici ginecologi. Clientii Life Solutions au acces gratuit la banca publica. Parintii romani care se gandesc la prelevarea de celule stem trebuie sa stie ca procedura nu este dureroasa sau periculoasa pentru mama si bebelusul nou-nascut. Parintii care aleg Life Solutions vor primi un kit de recoltare, care trebuie dus la maternitate si inmanat cadrului medical care asista la nastere, pentru recoltarea sangelui matern si a tesutului cordonului ombilical (dupa caz). Reprezentantii Life Solutions vor ridica apoi kit-ul printr-un curier autorizat si il vor transporta catre laboratoarele din Leipzig, Germania. Aici, proba va fi analizata amanuntit, printr-un control de calitate, va fi criogenata si parintii vor primi un certificat care atesta stocarea.

Probele se elibereaza si se testeaza gratuit, in cazul in care este nevoie de proba pentru transplant. De asemenea, clientii primesc o asigurare de transplant a celulelor in valoare de 100.000 de euro si de insolventa a companiei, pentru cel putin 50 de ani.

Ce se întâmplă la primul control al bebelușului, imediat după naștere

Înfășatul în timpul somnului crește sau reduce riscul morții subite?

Sursa foto: Pixabay
carti copii

CARTI DE PARENTING

CARTI copii

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit