Pentru astazi trebuia sa scriu un articol cu tehnici si metode care sa te ajute sa ai mai multa rabdare. Articolul este, inca, in draft, si asteapta sa fie terminat. Incepusem sa scriu la el de ieri dimineata, dar nu am mai reusit sa-l termin. Iar acum nu ma pot concentra pe el.

Sunt foarte trista si imi plange inima la fiecare bataie a ei. Ai aflat, deja, de atentatul de la Nisa. Simt o revolta cumplita si o durere in suflet pentru toti cei care au murit, pentru toti cei care au fost raniti. Pentru toti cei care au ramas in urma, de neconsolat. Se pare ca sunt cel putin 10 de copii care au murit, aseara, iar alti 50 raniti. Nu sunt exacta in cifre, si nici nu ma intereseaza. De aseara, cel putin un parinte nu isi mai are copilul! Iar asta este revoltator.

Iti vine sa strigi catre Cer si sa intrebi De ce?, pentru ca stii ca nimic nu poate justifica o crima, cu atat mai putin cand victime sunt copiii.

De ce intr-un oras cu cateva zeci, daca nu sute, de camere de supraveghere, un TIR a fost lasat sa circule kilometri intregi pe o portiune de drum interzisa oricum unor astfel de autovehicule, intr-o zi in care nivelul de alerta era semnificativ, si in directia in care se afla o masa enorma de oameni?

Simt in jur prea multa ura. Si prea multa nepasare. Acest atac de la Nisa il simt indreptat impotriva tuturor. Acolo, in multime, se aflau parinti si copii, tineri, oameni aflat in concediu, oameni ca mine si ca tine.

Si ma gandesc la mine, da! Si la toti cei dragi ai mei! Si la sotul meu si la copilul meu!
Si ma gandesc la toti cei pe care nu ii cunosc si de care tot imi pasa! Pentru ca imi pasa de toti si simt durerea tuturor! Cum ai putea sa nu-ti pese?

Nu ma simt in siguranta.

Dar cel mai mult simt ca nu imi pot tine copilul in siguranta!

Pentru ca nu trebuie sa-l duc pe un camp de lupta, ori intr-un cartier foarte periculos, intr-o tara cu o rata ridicata a violentei, ori in care traiesc cele mai veninoase specii de insecte si reptile.

O multime de oameni, care se bucura de un foc de artificii, intr-un oras turistic si aparent banal, a ajuns sa fie scena unei tragedii fara margini.

Scump copil, imi pare atat de rau pentru tine, pentru ca noi toti nu am putut sa te protejam!

atac nisa
ATENTAT LA NISA. O imagine care nu ar trebui sa existe. Una dintre victimele atacului de la Nisa.

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit