Orice mamica stie ca o “simpla” iesire in parc este orice, mai putin simpla. Trebuie sa ai totul la indemana, foarte bine organizat. Iar accesoriile pe care le folosesti trebuie sa te ajute, nu sa te incurce.

Nici nu este de mirare ca ramai si 20 de minute in fata raftului de canute pentru copii. Te uiti la toate, compari, le intorci, le rasucesti, le masori paiul, le verifici sistemul de inchidere si, cel mai important, daca este sau nu anticurgere. Cum ar fi ca, la 5 minute dupa ce ati iesit din casa, copilul sa toarne pe el toata apa sau sucul?

Stii care sunt criteriile dupa care alegi o cana ideala pentru copil?

  1. Sa aiba sistem anticurgere
  2. Sa fie BPA-free
  3. Sa aiba marimea potrivita – pentru un copil de 7 luni nu vei lua o cana de 330 ml, vei alege una mai mica, potrivita manutelor sale. In timp ce un copil de 2-3 ani va consuma o cantitate mai mare de lichide
  4. Sa aiba paiul suficient de lung, astfel incat sa-l poate prinde usor. Am vazut multe canute al caror pai nu avea 2 cm deasupra canii
  5. Capacul sa se stranga bine, astfel incat apa sau laptele sa nu se scurga.

 

Dar ce faci cand vrei sa iei dupa tine un mousse de fructe? Sigur cana cu pai nu este cea mai buna solutie, pentru ca mousse-ul are o alta densitate si copilul nu va reusi sa traga prin pai.

Din fericire, exista pe piata si putem alege mousse-uri in ambalaje speciale pentru copii. Acestea au un cioc mai larg, datorita caruia copilul poate sa bea chiar si o consistenta mai groasa. Mai mult decat atat, un astfel de mousse nu trebuie consumat tot odata – se pune dopul si restul poate fi consumat mai tarziu, pe drum.

 


Faptul ca ai citit acest material publicitar reprezinta sprijinul pe care ni-l oferi la acoperirea costurilor de intretinere ale acestei publicatii. Suntem sigure ca ai gasit si informatii utile! Iti multumim!


Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by Seva