George si Amal Clooney au devenit parinti de gemeni, marti, 6 iunie, la o clinica din Marea Britanie! Este una dintre cele mai asteptate perechi de gemeni de la Hollywood. Urmatoarea pereche de gemeni va veni pe lume in cateva zile, iar mamica este nimeni alta decat Beyonce.

Amal Clooney, o avocata britanica de origine libaneza specializata in drepturile omului si care acuza direct teroristii ISIS, a nascut o fetita si un baietel, o surpriza chiar si pentru celebrii parinti.

amal clooney a nascutZvonurile legate de sarcina lui Amal Clooney au inceput in luna ianuarie, iar in luna februarie s-a confirmat, cand Amal Clooney a participat la festivalul de la Cannes purtand o rochie alba Atelier Versace, care-i evidentia foarte bine sarcina.

Insa, atat George Clooney, cat si Amal, nu au dorit sa stie sexul copiilor inainte de nastere.

George Clooney si Amal Alamuddin s-au logodit pe 28 aprilie 2014, dupa o relatie de un an. Iar casatoria a avut loc pe 27 septembrie 2014, la Venetia, oficializata de primarul Venetiei, foarte bun prieten cu George Clooney. Pe lista invitatilor s-au mai aflat Bono, Matt Damon, Ellen Barkin, Emily Blunt, John Krasinski si Bill Murray.

Cel care a confirmat faptul ca Amal Clooney a nascut a fost Stan Rosenfield, purtatorul de cuvant al cuplului. Acesta a anuntat ca, in aceasta dimineata (marti dimineata, n.red) Amal si George i-au intampinat in viata lor pe Ella si Alexander Clooney. Ella, Alexander si Amal sunt sanatosi, fericiti si se simt bine. George este sedat si isi va reveni in cateva zile, a incheiat pe un ton glumet, dar nu foarte departe de adevar, Rosenfield.

Numele micutilor sunt simple, dar foarte frumoase, departe de numele complicate pe care vedetele de la Hollywood le dau copiilor, in cautare de originalitate.

Atat pentru George Clooney (care a implinit 56 de ani pe 6 mai), cat si pentru sotia lui Amal (39 de ani), Ella si Alexander sunt primii copii.

clooney prima sotieGeorge Clooney a mai fost casatorit o singura data, Talia Balsam (foto dreapta) in perioada 1989–1993. Dupa divort, insa, Clooney nu a mai intalnit o alta partenera alaturi de care sa-si doreasca sa se casatoreasca, dar a avut numeroase relatii cu femei celebre si foarte frumoase. Totul s-a schimbat cand a intalnit-o pe Amal Alamuddin, o femeie frumoasa si cu o solida cariera, cunoscuta la nivel international, insa, nu ca vedeta, ci ca avocat.

Foarte putini stiu ca Amal Clooney a primit si numeroase amenintari, din cauza luptei deschise pe care o are, acum, cu teroristii ISIS, in calitate de avocat pentru drepturile omului. Insarcinata fiind, a tinut un discurs puternic si emotionant la ONU, in luna martie, in care a cerut din nou masuri dure si actiune impotriva miscarii ISIS.

In ceea ce priveste vestea cea buna, legata de nasterea gemenilor, nu se stie in acest moment unde vor alege sa locuiasca Amal si George Clooney. Cel mai probabil, va fi in Marea Britanie, insa, la fel de bine in California sau Italia, unde George Clooney are proprietati.

Amal Clooney a nascut! George Clooney este tata de gemeni, iar numele bebelusilor sunt Ella si Alexander!

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit