Astazi este ultima zi de toamna. De maine incepe decembrie, ultima luna din an. Pentru majoritatea persoanelor, si pentru mine, poate si pentru tine, ultima luna din an este un moment al bilantului, in care analizam cum au mers lucrurile in diferite domenii ale vietii noastre. Unul dintre domeniile importante este relatia cu copilul/copiii. Pentru mine, este cel mai important domeniu, deoarece, pe langa faptul ca imi doresc nespus de mult sa am o relatie frumoasa cu baietelul meu, m-am dedicat misiunii de a-i sustine pe cat mai multi parinti sa-si ia puterea inapoi si sa-si construiasca relatii minunate cu copiii lor, astfel incat sa-i creasca puternici si increzatori, capabili sa-si ia viata in propriile maini si sa rastoarne munti, daca va fi nevoie.

Dar, toate la timpul lor, nu-i asa? 🙂

Deocamdata, ne bucuram de aceste cateva zile de minivacanta, de Ziua Nationala si de luna pregatirilor pentru Sarbatorile de Iarna.

O traditie din strainatate care a patruns si la noi in ultimii ani este Advent Calendar. In caz ca nu stii, este vorba despre un calendar care numara zilele lunii decembrie de pe 1 pana pe 25, cand vine Craciunul.

Acest tip de calendar poate fi realizat si este realizat intr-o varietate enorma de moduri: de la un simplu desen pana la calendare cu dulciuri, biscuiti, produse cosmetice sau orice fel de produse ce pot fi oferite in cantitati mici.

Pentru ca imi doresc sa te bucuri de o relatie mai frumoasa cu copilul, de mai multa liniste in casa si, in general, de o familie fericita de Sarbatori, ti-am pregatit un Advent Calendar de parenting, pe care l-am denumit Calendarul de Craciun 2018 pentru parintii cu copii fericiti si pe care il poti descarca de aici:

 

Calendarul de Craciun 2018 pentru parintii cu copii fericiti

 

Dupa ce il vei descarca, iti sugerez sa-l scoti la imprimanta, color sau alb-negru (am tinut cont sa arate bine si in alb-negru), si sa-l afisezi intr-un loc vizibil din casa sau sa-l porti cu tine in agenda in urmatoarele zile, astfel incat chiar sa pui in practica acele actiuni.

Vei vedea, astfel, cum lucrurile mici de care adeseori uitam, pot face o mare diferenta. Si, pe masura ce te vei conecta mai mult cu copilul tau, veti regasi impreuna bucuria de a fi in familie, bucuria de a va simti IMPREUNA!

Te invit, asadar, sa intri pe pagina calendarului si sa-ti iei Advent Calendarul de parenting:

 

Calendarul de Craciun 2018 pentru parintii cu copii fericiti

 

Iti doresc o minivacanta relaxanta impreuna cu cei dragi!

 

 

CARTI DE PARENTING

CARTI copii

 

Aboneaza-te GRATUIT

si primesti articole exclusive, solutii eficiente si reduceri la toate cursurile si produsele noastre!

Nu iti trimitem SPAM-uri si avem mare grija de adresa ta. Te poti dezabona oricand. Powered by ConvertKit